Wedding in Sweden

sajten med allt om bröllop, mode och design

Väl klädd inunder - sköna underkläder

Så klart så är det det yttre som vi först ser när vi ser ett brudpar. Vi fascineras av brudklänningen och allt det yttre. Men för att få en bekväm bröllopsdag så gäller det att börja närmast huden. Det gäller att vara väl klädd inunder med sköna underkläder.

För henne

Här gäller det att hitta trosor och BH som gör att dagen blir så bekväm som det bara går. Det är inte så skönt med trosor som skaver och en BH som inte håller bysten på plats. Se därför till att köpa det som passar bäst och som är sköna att använda under sin brudklänning. Det finns även bra plagg att ha inunder som exempelvis Shapewear som formar kroppen på ett smidigt och bekvämt sätt.

För honom

Även för brudgummen så är det en fördel att tänka på sina underkläder. Så klart lite enklare då det "bara" är tal om ett par kalsonger. Men försök hitta något par som passar perfekt för den stora dagen. Tänk på att köpa dig underkläder som inte har någon söm som kan irritera under dagen. Bra passform som gör att du tar dig genom livets största dag. Det finns ett otroligt bra utbud av underkläder och kalsonger hos företaget Stumpbudet som vi kan rekommendera.