Wedding in Sweden

sajten med allt om bröllop, mode och design

Köp present till brudgummen

När det vankas bröllop är det mycket fokus på bruden men glöm inte bort brudgummen han är minst lika viktigt. Inför bröllopet brukar brudparet ha en önskelista vad de önskar som du smidigt kan utgå ifrån. Finns ingen lista får du vara påhittig.

Presenttips

Smycke: Det är kanske inte så enkelt med att hitta present till brudgummen men något som alltid är passande är stilrena smycken hos Mila Silver. Välj ett smycke som passar brudgummens stil, något som går att bära både till vardags och till fest.

Fotoalbum: Du kan alltid kombinera presenten med smycke med något annat. Känner du för att vara mer personlig och kreativ så är ett personligt fotoalbum en uppskattad gåva. Gör ett fotoalbum med bilder från brudgummens liv. Detta blir uppskattat och kul att ta fram och bläddra i för att återuppleva minnen.

Picknickkorg: En annan härlig present är en picknickkorg för mysiga äventyr. Låt brudgummen bjuda med sin brud på en härlig picknick i underbar natur och låt de bara njuta av varandras sällskap och godsakerna som finns i korgen.

Något till hemmet: Ett annat tips är att köpa något finare till hemmet. Det kanske finns något brudgummen samlar på, något designmärke, en servis eller liknande. Det kan även vara specifika saker som påminner om bröllopet.