Wedding in Sweden

sajten med allt om bröllop, mode och design

Köp något vackert som present till bruden

Man gifter sig bara en gång, åtminstone var det så förr. Hur som helst är bröllopsdagen viktig för både brud och brudgum och bruden är värd något extra. Då vi pratar brud och något extra så handlar det nästan alltid om smycken av guld.

Guld har ju den fördelen att det är värdesäkert och hållbart. Ett smycke av guld till bruden kommer efteråt för alltid att påminna henne om sin bröllopsdag. Undrar du var du ska handla rekommenderar vi dig att ta en titt på nätet.

Det finns en hel del miljömässigt hållbara presenter att ge som gåva till brudparet, alltså inte bara till bruden. Säkra kort är husgeråd, Glas och porslin ur en serie som det är roligt att samla på. Du kan även ge bort upplevelser men tänk då på att upplevelsen inte ska innehålla en lång resa om den ska vara miljömässigt ok.

Det går naturligtvis att göra hela bröllopet hållbart. Det finns många små tricks som till exempel att festlokalen kan ligga nära kyrkan där bröllopet sker. Inga onödiga resor alltså. Även boendet för dom som vill stanna över natten bör finnas i närheten av festlokalen.