Wedding in Sweden

sajten med allt om bröllop, mode och design

Hitta passande ringar

Lika viktigt som klänningen? Ringarna är enligt många den del i bröllopsplaneringen du ska satsa allra mest på. Ringarna har ni kvar hela livet och de symboliserar ert äktenskap. Därför lönar det sig att verkligen följa sitt hjärta.

Även om de allra flesta väljer guld, så finns några alternativ. De robusta titanringarna har vunnit alltmera mark. Har du otur kan din ring råka fastna på fingret. Om olyckan är framme är titan mycket svårt att bryta. Se hur det gick för Tobias. Diamanten symboliserar evigheten, precis som ringens runda form. Diamanter finns i alla storlekar och många slipningar. Dessutom skiljer man mellan olika grader av renhet och färg. Bara du själv vet vad du vill prioritera och hurdana förväntningar du har på ditt livs viktigaste stenar.

Den andra frågan du måste ta ställning till är betydligt svårare. Hur ska ringen se ut? En alliansring är ett riktigt klassiskt alternativ. Ringens runda form såväl som den obrutna raden av diamanter förstärker budskapet om evig kärlek, utan slut! Om du väljer en alliansring kan du inte välja fel. Samtidigt gör de olika infattningarna, färgerna, storlekarna och slipningarna just era ringar precis så personliga som de ska vara. Klicka dig vidare här för att välja just din modell.