Wedding in Sweden

sajten med allt om bröllop, mode och design

En klocka som morgongåva

Men nu när du hittat den rätta vill du överösa henne med kärlek och fånga henne med en ring. En klocka som gåva till din älskling på morgonen på resten av ert liv är väldigt symboliskt. En morgongåva så att hon i all tid ska komma ihåg dig, även om er kärlek inte överlever bajsblöjor och bebisskrik. Om inte annat så har du gett din dam en fin klocka.

Vilken stil har din drottning?

För att hon ska bli riktigt glad är det en fördel om klockan passar den stil hon redan har på kläder och ytterkläder och skor. Det är ingen idé att köpa en klassisk klocka om hon gillar streetwear, eller en sportig klocka om hon gillar en tidlös stil. Så tänk till några varv extra innan du tar på spenderar-byxorna och hitta någon speciell klocka som passar just henne.

Var ärlig mot din plånbok

Och mot dig själv. Du gör varken dig eller din dam någon tjänst om det månaden efter ert bröllop dimper ner en fet räkning i er brevlåda på en avbetalningsplan du har i flera år framöver. Nä, satsa istället på en klocka som gör att ni inom kort, tre år eller så, kan bygga bo till er kommande bebis utan att Kronofogden snart bankar på dörren.