Wedding in Sweden

sajten med allt om bröllop, mode och design

Bjuden på bröllop i sommar

Har du fått den stora förmånen att närvara på en vigsel och fira ett bröllop i sommar? Grattis, det är alltid trevligt med bröllop och det är hög tid på att börja planera vad du ska ha på dig. Som kille och man så kan det vara enklare än för det motsatta könet.

Uppklädd för bröllopet

Så klart så vill man ju klä upp sig så gott man kan och om det finns en klädkod med i inbjudan så är det bara att följa detta. Det kan vara en fördel med utsatt klädkod så minskar man riskerna att någon kommer för uppklädd eller tvärtom att någon kommer för nedklädd jämfört med andra. Om det står valfritt som klädkod så får man klä sig som man tycker det passar. Men på ett bröllop så vill man klä sig så snyggt som man bara kan.

Köp dig något nytt

Du kanske redan kollat igenom din garderob och inser att du har behov av nya byxor inför tillfället. Det finns ett brett utbud på nätet där du kan kolla om du hittar något passande. Gör din beställning redan idag så kan du hinna skicka tillbaka om byxorna inte passar och även beställa en storlek större eller vad som nu felade. Försök att hitta ditt bästa jag när det kommer till klädseln för denna vigsel och bröllop. Du kan ju kolla upp med andra kompisar som också blivit bjudna hur de tänker med klädseln.