Wedding in Sweden

sajten med allt om bröllop, mode och design

Bjuden på bröllop - hitta din outfit

Har inbjudan till ett bröllop precis kommit och du börjar fasa över vad du ska ha på dig på den stora dagen. Kontrollera vad som står på inbjudningskortet. Klädkod brukar nu mer vara väldigt lättsam och sällan att det brukar vara något avancerat. Du ska se att du hittar din outfit.

Det kan ju mycket väl vara så att du är höggravid och gärna vill gå på bröllopet men ändå känna dig uppklädd. Det du har i din garderob kanske inte passar just nu. Ta en titt online vad som erbjuds och om något där kan passa in för dagen med vigsel och bröllopsfest. Då inbjudan kommer så här i slutet av april så räknar vi med att det är ett sommar bröllop och förhoppningen är att det kommer att vara ett fantastiskt väder den dagen festligheterna går av stapeln.

Hitta någon vacker klänning som passar dig som gravid. Tänk på att det ska vara bekvämt så du kan vara med länge på festen. Så klart så kan det bero på hur långt gången du är i din graviditet. Men alla förstår om du måste gå och vila en stund för att orka med allt det roliga som händer. Du kanske är en av brudens närmaste vänner och vill vara med och fira denna stora dag. En dag man inte vill missa även om man är höggravid och snart ska nedkomma med en lite ny familjemedlem.